Cv ketel huren Nefit

Onze huizen doorstaan weer en wind. Daarnaast is het klimaat behoorlijk aan het veranderen. Daar waar je in het verleden gelijkmatige zomers en winters zag waarbij de temperatuur een redelijk normaal verloop kende zie je tegenwoordig zomers die gekenmerkt worden door periodes van extreme hitte. Je ziet in de winter daarentegen periodes die echt bitter koud zijn. Het is dan ook zaak dat je huis daar tegen bestand is. Een deel van je huis wat echt essentieel is wanneer het daarop aankomt is je cv ketel.

Een goede cv ketel huren

Een cv ketel is een heel belangrijk, maar ook een heel kostbaar deel van je huis. Eigenlijk is het heel belangrijk dat je een goede cv ketel hebt wanneer je wil gaan besparen op je energierekening. Een cv ketel van het A-merk Nefit is een garantie dat je minder zal kwijt zijn aan je stookkosten en dat jij je steentje bijdraagt aan een beter milieu. Zo’n cv ketel van Nefit is een kostbare aanschaf. Een aankoop is dan ook niet voor iedereen weggelegd. De huur daarentegen is voor elk huishouden op te brengen. We keken voor jou naar de mogelijkheden om een cv ketel te huren van Nefit.

Hoeveel kost een cv ketel huren bij Nefit

Een Nefit cv ketel huren brengt een bepaald kostenplaatje met zich mee. We keken voor jou naar de kosten van het huren van een cv ketel.

 

Welk product of dienst wil je afnemen Per welke eenheid is de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Een cv ketel van Nefit, inclusief installatie en montage, arbeidsloon, onderhoud en BTW Per maand Vanaf 27,95 euro
Een warmtepomp van Nefit, inclusief installatie en montage arbeidsloon onderhoud en BTW Per maand Afhankelijk van het type warmtepomp

 

  • Als je een handige klusser bent. Ben je handig met klussen, dan zou je een deel van de installatie nog zelf kunnen doen. Je moet uiteraard niet gaan rommelen met de nieuwe cv ketel. Dit is iets wat je het beste aan de professionals kan overlaten. Je zou er echter wel voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld de oude cv ketel alvast weg te halen waardoor de installateur gelijk aan de slag kan gaan om de nieuwe cv ketel te installeren. Dit scheelt een uur werk en dat merk je aan de factuur.
  • Als je geen handige klusser bent. Ben je niet handig met klussen, dan laat je de volledige installatie van je nieuwe cv ketel over aan de installateur. Je krijgt geen korting op je maandtermijn en betaalt het maandbedrag zoals door Nefit aangegeven op de site.
  • Als je een beetje handig bent met klussen. Ben je een beetje handig met klussen, dan zou je zelf een deel van de installatie van je nieuwe cv ketel kunnen voorbereiden. Je kan bijvoorbeeld de weg naar het ketelhok vast vrijmaken en de ruimte rondom de oude cv ketel leeg kunnen ruimen. Op die manier kan de installateur gelijk aan de slag gaan. Het zal een half uur werk schelen. Dat halve uur werk wat je hebt bespaard zie je terug in de termijnen die je moet gaan betalen.

Hoe is het prijskaartje samengesteld

Wanneer je een cv ketel gaat huren bij Nefit betaal je daar een bepaald bedrag (per maand) voor. Hoeveel jij betaalt bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Welk type cv ketel wil je huren. Nefit heeft meerdere types cv ketels die je kan huren. Je kan een eenvoudig model huren wat je gemakkelijk kan combineren met één of meerdere boilers in je huis. Een model van dit type, een zogeheten solo ketel, is een stuk goedkoper dan een cv ketel van het HRe segment. Dit is een cv ketel die samen met warmte ook een stukje energie levert wanneer je hem aan zet.
  • Keuze 2: Kies je voor een cv ketel of een warmtepomp. Wanneer je echt wil besparen op de hoogte van je energierekening is het de moeite waard om een warmtepomp aan te schaffen. Dit is een apparaat wat gebruik maakt van een natuurlijke brandstof zoals lucht of water of je huis en tapwater mee te verwarmen. Een warmtepomp is een prachtig stuk techniek, bespaart je veel geld, maar is duur in de aanschaf. Het is dan ook een goede overweging om een warmtepomp te huren in plaats van een cv ketel. Je betaalt wat meer per maand, maar dat verdien je over een redelijk korte periode weer terug.

Praktische bespaartips

  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Het snelste bespaar je op de huur van een cv ketel of warmtepomp bij Nefit door offertes op te vragen. Dat doe je met één muisklik op onderstaande button. Je vraagt dan in één keer meerdere offertes op die je met elkaar kan vergelijken. Het vergelijken van deze offertes kan je een voordeel tot wel 30 procent opleveren.