Cv ketel huren nuon

Je eigen huis is een belangrijke kostenpost. Je zal er altijd goed voor moeten zorgen dat de apparatuur in je huis in een goede conditie is en blijft. Je cv ketel is zo’n voorbeeld van belangrijke apparatuur. De cv ketel zorgt ervoor dat je overal in je huis warm water kan krijgen. Daarnaast zorgt deze ketel ervoor dat je een warm huis hebt. Op het moment dat je cv ketel kapot gaat kom je voor een flinke uitgavenpost te staan. Omdat mensen die kosten vaak liever spreiden kiezen ze voor een cv ketel huren. Bij Nuon is dit mogelijk. We keken voor je naar de kosten hiervan.

Hoeveel kost een cv ketel huren bij Nuon

Een cv ketel huren bij Nuon doe je altijd via een van hun vast leveranciers. Ze hebben vaste contracten met leveranciers die jou een ketel voor een nette prijs kunnen leveren. Je betaalt een bedrag per maand. We houden in onderstaande tabel een vanaf-prijs aan, maar straks gaan we hier verder op in.

 

Welk product of dienst wil je afnemen Per welke eenheid is de prijs berekend Wat is de prijs per eenheid
Huur van een cv ketel, inclusief installatie, arbeidsloon en BTW Per maand Vanaf 22 euro

 

  • Als je handig bent aangelegd. Wil je wat besparen op de huur van je cv ketel en ben je handig aangelegd, dan zou je een deel van de installatie zelf kunnen doen. Het installeren van de nieuwe ketel is af te raden, maar het verwijderen van de oude ketel zou je wel zelf kunnen uitvoeren. Je kan de oude cv ketel ook alvast afvoeren. Op die manier heeft de installateur bij aankomst bij jou thuis gelijk de ruimte om aan het werk te gaan. Het voordeel in werktijd zie je terug op de factuur en in de uiteindelijke huurprijs.
  • Als je niet handig bent aangelegd. Ben jij niet handig aangelegd, dan huur je gewoon de installateur voor de hele klus in. Van het verwijderen van de oude cv ketel tot het werkend opleveren van de nieuwe cv ketel; alles wordt voor je gedaan.
  • Als je een beetje handig bent aangelegd. Ben jij een beetje handig aangelegd en wil je gewoon dat de installateur net een uurtje minder hoeft te werken, dan zou je bijvoorbeeld de ruimte rondom de cv ketel vast kunnen leegruimen. Je kan er ook alvast voor zorgen dat de installateur gelijk met de apparatuur naar ketelhok kan lopen. Je bespaart niet echt heel veel op de totale maandhuur hierdoor, maar toch een klein stukje.

Hoe is het prijskaartje samengesteld

Hoeveel jij betaalt voor het huren van een cv ketel bij Nuon bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben de keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Welk merk cv ketel wil je huren. Nuon werkt met de verhuur met A-merk cv ketels. Ieder merk heeft zo zijn eigen eigenschappen, levensduur en rendement. Hoe duurder het merk cv ketel is, hoe hoger de huurprijs zal zijn. Je betaalt per maand een paar euro meer voor een heel goede cv ketel, maar je rendement zal een meervoud zijn van die prijs.
  • Keuze 2: Welk comfort zoek je. In principe is ieder huishouden anders. De noodzaak van warm water zal dan ook per huishouden verschillen. Heb jij een mooie regendouche of een ligbad, maar wil je tegelijkertijd warm water kunnen krijgen in de keuken voor de afwas, dan heb je een hoge behoefte aan comfort. Je komt dan uit bij een luxueuzere cv ketel. Heb je echter in een aantal ruimtes van je huis een boiler hangen, dan kan je het af meteen eenvoudiger model ketel dat wat minder comfort biedt.
  • Keuze 3: Welk rendement zoek je. Je kan een eenvoudige solo ketel huren. Deze heeft een redelijk laag rendement. Daarnaast kan je een mooie HRe ketel huren die bij het verwarmen van het water ook nog wat stroom levert. Dit is vergelijkbaar met het merk van de cv ketel. Je betaalt wat meer per maand, maar dit zie je terug in je verbruik.
  • Keuze 4: Hoe is je gezin samengesteld. Heb je een klein huishouden van één of twee personen, dan zal je lagere eisen stellen aan je cv ketel dan wanneer je een gezin met kinderen hebt. Heb jij meerdere personen in je huis die tegelijk de cv ketel nodig hebben voor het verwarmen van je huis, de afwas doen en leveren van warm water aan douche of bad? Dan heb je een duurdere cv ketel nodig om dit allemaal aan te kunnen. Je ziet dit terug in de prijs.
  • Keuze 5: Hoe lang loopt de huur van je cv ketel. Een cv ketel kan je huren voor een bepaalde periode. Hoe korter je deze periode afspreekt, hoe hoger de huur zal zijn. De installateur maakt immers ondanks de loopduur zijn kosten. Die kosten zie je verspreid over een kortere of een langere periode terugkomen in de huur. Een lange termijn huur is dus goedkoper dan een korte termijn huur.

Praktische bespaartips

  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Het snelste bespaar je op de huur van een cv ketel bij Nuon door offertes op te vragen. Dat doe je heel eenvoudig met één muisklik op onderstaande button. Je vraagt direct vrijblijvend meerdere offertes op die je met elkaar kan vergelijken. Het vergelijken van de offertes kan een voordeel tot wel 30 procent opleveren.